• Home
  • Lunch veiling donderdag

Lunch veiling donderdag

Overzicht

Online veiling van nieuwe producten die gratis worden thuisbezorgd. Deze week o.a. Tuinverlichting, Opbouw regendouche, Hanglampen w.o. Lobbart, Fietsendrager, Twix White Xtra, Kerstdecoratie, Keukenmachine, Grundig staafmixer, Hoofdkussen, dekbed, Drone, Tuingereedschap w.o. bladblazer, kettingzaag, Etc.

Kavels worden gratis bezorgd binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. Bij de kavelomschrijving staat meer informatie over de wijze van bezorging van uw kavel.

Wij verzoeken u vriendelijk uw factuur binnen 3 werkdagen de betaling te voldoen, uiterlijk voor woensdag 7 december 2016.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 30 november 2016 om 14:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 01 december 2016 om 11:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen