• Home
  • Faillissementsverkoop Metzger Prommegger OG (Partnerveiling Karner &...

Faillissementsverkoop Metzger Prommegger OG (Partnerveiling Karn...

Overzicht

Faillissementsverkoop, georganiseerd door onze partner Karner & Dechow Auktionen, van de gehele vaste en vlottende activa van Metzger Prommegger OG, bestaande uit de volledige machines en uitrusting, winkelfaciliteit, kantoorapparatuur, wagenpark en het onroerend goed.

Bekijk het aanbod op de website van Karner & Dechow Auktionen

Veilinggegevens

Start veiling maandag 07 november 2016 om 10:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 30 november 2016 om 12:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen