• Home
  • Groothandel Bestgift B.V. (RVS Design woonaccessoires)

Groothandel Bestgift B.V. (RVS Design woonaccessoires)

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. curator dhr. L. Kunzeler (Huver Advocaten B.V.) van bedrijfsmiddelen uit het faillissement van Bestgift B.V. h.o.d.n. Zack Benelux te Herkenbosch.

Belangrijke informatie

Verplichte bezorgkosten
De kavels aangeboden in deze veiling worden thuisbezorgd in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België tegen aanvullende kosten.

Bezorgprijzen
Bekijk hier de bezorgprijzen. De bezorgkosten komen tijdens het biedproces niet naar voren in het rekenvoorbeeld. Deze zullen na sluiting op uw factuur geplaatst worden.

Wij verzoeken u vriendelijk de betaling voor dinsdag 29 november te voldoen. U ontvangt de gekochte goederen binnen 3 dagen na de uiterlijke betalingsdatum.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 23 november 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf zondag 27 november 2016 om 18:45 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen