• Home
  • Maandelijkse materieelveiling te Zwolle

Maandelijkse materieelveiling te Zwolle

Overzicht

Openbare online veiling, o.a.: Bouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzet, transport, agrarisch, hoogwerkers

Spelregels

Per kavel is een “report of survey” beschikbaar waarin de bevindingen staan van een onafhankelijke keurmeester.

In deze veiling wordt er 6% opgeld berekend en een afleverfee per kavel van €100,- of €50,-. Deze komt in het rekenvoorbeeld naar voren.

Bij sommige kavels is een minimum bedrag ingesteld. Wanneer dit bedrag wordt behaald is de kavel voor de hoogste bieder. Wanneer dit bedrag niet wordt behaald kan opdrachtgever besluiten alsnog toe te wijzen aan de hoogste bieder. Binnen 48 uur na sluiting ontvangt u hierover bericht.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 06 december 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 14 december 2016 om 19:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Marsweg 47, 8013 PE Zwolle, Nederland (Plan route)


donderdag 05 januari 2017 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk en dient uiterlijk 21 december te worden voldaan. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen