• Home
  • Sport memorabilia

Sport memorabilia

Belangrijke informatie

De kavels van deze veiling worden thuisbezorgd in West-Europa tegen aanvullende kosten van €18,00 (inclusief BTW) per kavel. De bezorgkosten komen tijdens het biedproces niet naar voren in het rekenvoorbeeld. Deze zullen na sluiting op uw factuur geplaatst worden.

Wij verzoeken u vriendelijk de betaling voor donderdag 22 december 2016 te voldoen. U ontvangt de gekochte goederen 14 dagen na de uiterlijke betalingsdatum

Veilinggegevens

Start veiling maandag 12 december 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf zondag 18 december 2016 om 19:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt Bvba te Brussel.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Moerbroek 25, 2270 Herenthout (BE). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie het FAQ