• Home
  • Partnerveiling Karner & Dechow Faillissementsverkoop Perceel grond

Partnerveiling Karner & Dechow Faillissementsverkoop Perceel...

Overzicht

In naam en voor rekening van de curator verkopen we in het openbaar en verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden: Een leegstaande commerciële plot, volledig ontwikkeld, 6.713qm, GRZ: 0,6, GFZ: 1.2, Parcel 5/1. Ligging: Aan de break 20, D-34537 Bad Wildungen Vraagprijs: € 165,000, - + BTW. Commissie :. 9,5% BTW op de koopprijs effekiven ..

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 23 augustus 2016 om 11:00 uur
Sluiting vanaf maandag 28 november 2016 om 12:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen