• Home
  • Partij armaturen (Domeinen Roerende Zaken) Den Haag

Partij armaturen (Domeinen Roerende Zaken) Den Haag

Belangrijke informatie

Let op! Afvoeren geschiedt op afspraak van maandag 19 december 2016 tot en met dinsdag 20 december 2016. Van deze afvoertermijn kan niet worden afgeweken. Nadat het kavel is gegund neemt Domeinen Roerende Zaken contact op voor het maken van een afspraak.
Indien het aanbod niet (tijdig) wordt afgevoerd dan zullen de kosten hiervan worden verhaald op de kopende klant.
Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen. De betalingstermijn van deze kavel is 48 uur na ontvangst van de factuur.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 06 december 2016 om 13:00 uur
Sluiting vanaf maandag 12 december 2016 om 18:00 uur
Kijkdag(en) dinsdag 06 december 2016 van 11:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)

Let op! Om de kijkdag te bezoeken dient u zich vooraf eerst aan te melden.
U kunt zich hier aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 05-12-2016 - 12.00 uur.

De volgende gegevens hebben wij nodig om u aan te melden:
• naam, adres, postcode en woonplaats van alle bezoeker(s);
• naam, adres, postcode en woonplaats van de firma(s) die hij/zij vertegenwoordigt;
• telefoonnummer(s) van alle bezoeker(s).Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen