• Home
  • Skûtsje ‘Nooit Volmaakt’ (i.o.v. KNRM) te Grou

Skûtsje ‘Nooit Volmaakt’ (i.o.v. KNRM) te Grou

Overzicht

Openbare veiling i.o.v. KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) wegens nalatenschap van het Skûtsje ‘Nooit Volmaakt’.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 14 december 2016 om 13:00 uur
Sluiting vanaf maandag 19 december 2016 om 16:00 uur
Kijkdag(en) woensdag 14 december 2016 van 10:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Ophalen van deze kavels geschiedt op afspraak. BVA zal hiervoor contact met u opnemen.

Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen