• Home
  • Geannuleerd - Philips Armaturen (BVA Stocklots)

Geannuleerd - Philips Armaturen (BVA Stocklots)

Overzicht

Belangrijke informatie

Let op! Deze kavels worden franco geleverd binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Nadat de betaling is voldaan zal onze opdrachtgever contact met u opnemen om een bezorgdatum af te spreken.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 07 december 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 15 december 2016 om 15:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen