• Home
  • Accent Deco & Expo B.V. (voertuigen en transportmiddelen)

Accent Deco & Expo B.V. (voertuigen en transportmiddelen)

Overzicht

Online faillissementsveiling in opdracht van Dhr. Mr. E.G.M. van Ewijk (Van Ewijk Advocaten Mediators). Het betreft hier bedrijfsmiddelen uit het faillissement van Accent Deco & Expo BV te Nieuwkuijk.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 29 november 2016 om 16:00 uur
Sluiting vanaf maandag 05 december 2016 om 15:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Hopbrouwer 4, Nieuwkuijk, Nederland (Plan route)


donderdag 08 december 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen