• Home
  • Gereedschap en machines te Zwolle

Gereedschap en machines te Zwolle

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 22 september 2017 om 19:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 28 september 2017 om 20:30 uur
Kijkdag(en) vrijdag 22 september 2017 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Let op! De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat.

Ophaaldag(en) Locatie : Marsweg 47 , 8013 PE Zwolle, Nederland (Plan route)


woensdag 04 oktober 2017 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat.
Let op! Betaling enkel per PIN of per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden. Het retouradres is Marsweg 47, 8013 PE Zwolle (NL). De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat, goederen kunnen tussen 09.00 en 16.00 uur retour gebracht worden. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie het Contact & Vragen