• Home
  • Consumenten veiling te Zwolle

Consumenten veiling te Zwolle

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 15 september 2017 om 17:00 uur
Sluiting vanaf zaterdag 23 september 2017 om 19:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Marsweg 47 , 8013 PE Zwolle, Nederland (Plan route)


donderdag 28 september 2017 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat.
Let op! Betaling enkel per PIN of per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden. Het retouradres is Marsweg 47, 8013 PE Zwolle (NL). De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat, goederen kunnen tussen 09.00 en 16.00 uur retour gebracht worden. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie het Contact & Vragen