• Home
  • Klassieke hulpmotor- fietsen en motorblokken te Zwolle

Klassieke hulpmotor- fietsen en motorblokken te Zwolle

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Belangrijke informatie

Bekijk ook deze veiling in Zwolle
Klassieke Bromfiets Motoren te Zwolle

Veilinggegevens

Start veiling maandag 17 april 2017 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 25 april 2017 om 19:00 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
zaterdag 22 april 2017 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Kijkdag 2
zondag 23 april 2017 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Katworlderweg 7 , 8041 AC Zwolle, Nederland (Plan route)


woensdag 03 mei 2017 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact & Vragen

Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact & Vragen