• Home
  • Dealerinruilauto's te Putten

Dealerinruilauto's te Putten

Overzicht

Openbare online veiling van personen- en bedrijfsauto’s, o.a.:'Bmw - Citroen - Daewoo - Fiat - Ford - Hyundai - Mazda - Mitsubishi - Nissan - Renault - Suzuki - Toyota - Volkswagen - Volvo'.

Belangrijke informatie

In deze veiling wordt er per kavel een Handling-Fee van 150 euro berekend.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 15 maart 2017 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 21 maart 2017 om 19:00 uur
Kijkdag(en) maandag 20 maart 2017 van 09:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Ruitenbeek 9 , 3881 LW Putten, Nederland (Plan route)


maandag 27 maart 2017 van 09:00 uur tot 13:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk om via bankoverschrijving en PIN te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! De kavels waarop niet geboden is, blijven geopend tot de sluiting van de laatste kavel in de veiling.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Klik op de volgende link voor Stappenplan aankoop voertuigen via BVA. (PDF)