• Home
  • The Phone House Netherlands B.V. te Terneuzen

The Phone House Netherlands B.V. te Terneuzen

Overzicht

Online faillissementsveiling in opdracht van curator Mw. mr. E.L. Zetteler / Wijn & Stael Advocaten NV en Mw. mr. J.V. Maduro van Bosselaar & Strengers Advocaten. Het betreft hier bedrijfsmiddelen en inventaris van 50 filialen uit het faillissement The Phone House Netherlands BV.

Bied op A-merk smartphones
Alle kavels worden thuisbezorgd voor ⿬ 4,50 per kavel
Betaal eenvoudig met iDeal of via bankoverschrijving
Betaal voor woensdag 24 mei

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Belangrijke informatie

Bekijk alle faillissementsveilingen voor The Phone House Netherlands B.V.
Klik hier!

Veilinggegevens

Start veiling zondag 14 mei 2017 om 17:00 uur
Sluiting vanaf vrijdag 19 mei 2017 om 20:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Havenstraat 30, 4531 EK Terneuzen, Nederland (Plan route)


woensdag 24 mei 2017 van 08:00 uur tot 12:00 uur
Deze ophaaldag is alleen voor de kavels 27016-800 en hoger. Alle overige kavels worden thuisbezorgd. Kavels aangemerkt voor bezorging kunnen niet op de ophaaldag worden opgehaald. Ook niet in combinatie met kavels die wel op de ophaaldag moeten worden opgehaald.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk om via bankoverschrijving en PIN te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.