• Home
  • Damen Patrouillevaartuig (Domeinen Roerende Zaken) Harlingen

Damen Patrouillevaartuig (Domeinen Roerende Zaken) Harlingen

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Belangrijke informatie

Afvoeren geschiedt op afspraak uitsluitend in de periode van ma 29-5-2017 t/m vr 2-6-2017 van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Van deze afvoertermijn kan niet worden afgeweken. Nadat het kavel is gegund neemt Domeinen Roerende Zaken contact op voor het maken van een afspraak.

Indien het aanbod niet (tijdig) wordt afgevoerd dan zullen de kosten hiervan worden verhaald op koper. Voor eventuele vragen; contactpersoon Domeinen Roerende Zaken: Dhr. M. Stokman via 06-12994451

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 12 mei 2017 om 13:00 uur
Sluiting vanaf zondag 21 mei 2017 om 19:00 uur
Kijkdag(en) donderdag 18 mei 2017 van 09:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren u deze kavel op de kijkdag te inspecteren alvorens een bod te plaatsen. Het schip is vrij toegankelijk op deze kijkdag. Geen afspraak vereist.

Toelichting

Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Populair in deze veiling