• Home
  • Tannery machines, equipment and spare parts in Dongen

Tannery machines, equipment and spare parts in Dongen

Overzicht

Openbare online veiling van looierij machines, apparatuur en reserveonderdelen, o.a.: Turato Aetherna vacuum droger, Bergi Superstar 31 doorloop bugel & prent machine, CM PRC/N 340 dooloop abwelkpers, Gozzini ST/850 hydraulische pers, Rotopress RG18 doorloop bugel & prent machine, Vecom EOLO EP/9 SUPER hangdroger met 280 stangen, Dose SD5 na-looi en verf, RVS Y-vat, ø2.100 x 1.500mm, FBP SA 34 ZL1 automatische leder stapelaar, Bergi Kurta schuurmachine, EDA Sigma E1600 elektronische roller meetmachine, reserveonderdelen, etc.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 25 augustus 2017 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 26 september 2017 om 15:00 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
maandag 18 september 2017 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van een kijkdag gebruik te maken.

Kavels 10, 11 en 44 t/m 47 bevinden zich op een andere locatie in het buitenland. Voor het bezichtigen van deze kavels is het nodig je van te voren aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 15 september 2017 voor 12.00uur.
Aanmelden kijkdag
Klik hier.
Let op! Bij aanmelden voor het bezichtigen van een van de kavels vermeld svp het kavelnummer waarvoor je een bezichtiging wilt aanvragen.

Kijkdag 2
donderdag 21 september 2017 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van een kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Steenstraat 5-7 , 5107 NE Dongen, Nederland (Plan route)


dinsdag 03 oktober 2017 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk om via bankoverschrijving en PIN te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Of kies voor een lokale transporteur, naast de deur!
Gebr. Vermeer Ind. Movements B.V. uit Tilburg
Graauwmans Heftrucks B.V. uit Rijen

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Populair in deze veiling