• Home
  • Machinefabriek Moors te Mill (1/2)

Machinefabriek Moors te Mill (1/2)

Overzicht

Openbare online veiling van metaalbewerkingsmachines wegens herstructurering en verplaatsing van de bedrijfsprocessen van Machinefabriek Moors, o.a.: Mondiale Challenger CNC Kotterbank, FPT CNC Bedfreesmachine, Spinner 3 assige CNC bewerkingscentrum, Re-TOS-Varnsdorf CNC Kotterbank, Urawa CNC Portaalfreesmachine, Butler Newall CNC Bedfreesmachine, Pinacho – Fukuno - Mazak CNC Draaibanken, TOS-Trencin Langbed draaibank, CME - TOS-Olomouc CNC Freesmachines, Huvema Draaibank, 400 Tons spantenbuigmachine, Kumla SMT-Pullmax 3 rollenwals, Peddinghaus 100 Tons C-pers, MAS Radiaal kolomboormachine, Roundo Profielwals, Grote hoeveelheden tappen, freeskoppen, spantangen, 3D tasters, meetinstrumenten, gereedschapladenkasten, lasapparatuur, heftrucks, stellingen, voorraden staal, etc.
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Voor extra veilinginformatie met betrekking tot transport en demontage Klik hier (PDF)

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Belangrijke informatie

Bekijk ook deze veiling in Mill
Machinefabriek Moors te Mill (2/2)

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 28 juni 2017 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 18 juli 2017 om 16:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 14 juli 2017 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Parallelweg 4, 5451 GW Mill, Nederland (Plan route)


woensdag 26 juli 2017 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Ophaaldag 1 geldt alleen voor de kavels 27900-45 t/m -1028. Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Kavels van meerdere ophaaldagen:
Heb je op je factuur kavels staan waardoor je op meerdere ophaaldagen wordt verwacht, dan kun je gebruik maken van ophaaldag 2.


donderdag 27 juli 2017 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Ophaaldag 2 geldt alleen voor de kavels 27900-1 t/m -44 en -2000 t/m -2191.
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk om via bankoverschrijving en PIN te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.