• Home
  • Executieveiling: Horloges en sieraden te Duiven

Executieveiling: Horloges en sieraden te Duiven

Overzicht

Online executieveiling in opdracht van gerechtsdeurwaarder.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 05 oktober 2017 om 13:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 12 oktober 2017 om 18:30 uur
Kijkdag(en) donderdag 05 oktober 2017 van 10:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Voor het bezichtigen van deze veiling is het nodig je van te voren aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 3 oktober voor 12.00uur.
Aanmelden kijkdag
Klik hier.

Ophaaldag(en) Locatie : De toekomst 4, 6917 PW Duiven, Nederland (Plan route)


donderdag 19 oktober 2017 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Voor het bereiken van deze locatie kan het volgende adres in het navigatiesystem ingevoerd worden: Seingraaf 1, te Duiven.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk om via bankoverschrijving en PIN te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.