• Home
  • The Phone House Netherlands B.V. te Zwolle (3/3)

The Phone House Netherlands B.V. te Zwolle (3/3)

Overzicht

Online faillissementsveiling in opdracht van curator Mw. mr. E.L. Zetteler / Wijn & Stael Advocaten NV. Het betreft hier bedrijfsmiddelen uit het faillissement The Phone House.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Belangrijke informatie

Bekijk ook deze andere The Phone House veilingen.
Veiling 1/3
Veiling 2/3
Veiling 3/3

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 06 september 2017 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 14 september 2017 om 16:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Marsweg 47 , 8013 PE Zwolle, Nederland (Plan route)


woensdag 20 september 2017 van 10:00 uur tot 15:00 uur
De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat.
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk om via bankoverschrijving en PIN te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Het is niet mogelijk om de kavels te bezichtigen.

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.