• Home
  • Northern Marine 78

Northern Marine 78

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Belangrijke informatie

Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met SchipVeiling. SchipVeiling heeft in samenwerking met De Valk Yacht Brokers en BVA Auctions een uniek concept voor het snel én succesvol online verkopen van plezierjachten.

Let op! Endurance is het eigendom van een Guernsey Ltd. met een scheepsregistratie/inschrijving in Jersey. Het schip is vrij van financieringen, pandrecht en/of beslagen. Na de veiling zijn er een aantal dagen benodigd om deze registratie door te halen en de nieuwe eigenaar te voorzien van een ondertekende Bill of Sale en bewijs van doorhaling, zodat de nieuwe eigenaar het jacht aansluitend op zijn naam in een register naar zijn keuze kan inschrijven.

Klik hier voor de registratie en bied handleiding.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 24 januari 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 31 januari 2018 om 19:30 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
donderdag 14 december 2017 van 10:00 uur tot 13:00 uur
(Plan route)
Amsterdam Marina, Ligplaats E05 (Berth E05)

Kijkdag 2
donderdag 04 januari 2018 van 12:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Amsterdam Marina, Ligplaats E05 (Berth E05)

Kijkdag 3
donderdag 18 januari 2018 van 10:00 uur tot 13:00 uur
(Plan route)
Amsterdam Marina, Ligplaats E05 (Berth E05)

Kijkdag 4
zaterdag 27 januari 2018 van 10:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)
Amsterdam Marina, Ligplaats E05 (Berth E05)

Bezichting zonder afspraak:
Het is niet mogelijk deze boot zonder afspraak te bezichtigen .

Voor meer informatie neem contact op met de begeleidende makelaar Hans Visser van De Valk Yacht Brokers +31 35 582 90 30Toelichting

Ophalen van deze kavel geschiedt op afspraak, wij nemen contact met je op voor het maken van een ophaalafspraak.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.