• Home
  • Neptunus 156 Motor Yacht te Mallorca

Neptunus 156 Motor Yacht te Mallorca

Overzicht


Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met SchipVeiling. SchipVeiling heeft in samenwerking met De Valk Yacht Brokers en BVA Auctions een uniek concept voor het snel én succesvol online verkopen van plezierjachten.

Klik hier voor de registratie en bied handleiding.

Veilinggegevens

Start veiling maandag 07 mei 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 22 mei 2018 om 19:30 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
donderdag 05 april 2018 van 10:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)

Kijkdag 2
donderdag 03 mei 2018 van 13:00 uur tot 17:00 uur
(Plan route)

Kijkdag 3
vrijdag 18 mei 2018 van 10:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)

Bezichting zonder afspraak:
Het is NIET mogelijk deze boot zonder afspraak te bezichtigen .
Voor meer informatie neem contact op met de begeleidende makelaar De Valk Yacht Brokers Palma Paul Galle +34 971 40 29 11Ophaaldag(en) Locatie : Club de Mar Mallorca Muelle Pelaires, s/n , 07015 Palma de Mallorca, Spanje (Plan route)


dinsdag 05 juni 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Ophalen geschiedt op afspraak

Betaling dient binnen 5 dagen na factuurdatum te geschieden, dan wel zoveel eerder in verband met de ophaaldag. Dit is de uiterlijke ophaaldatum. U kunt hiertoe een afspraak maken met de verkoper. Na deze ophaaldatum kunnen additionele kosten in rekening worden gebracht.

Toelichting

Ophalen van deze kavel geschiedt op afspraak, wij nemen contact met je op voor het maken van een ophaalafspraak.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.