• Home
  • (Bio) farmaceutisch international te Weesp (lab equipment)

(Bio) farmaceutisch international te Weesp (lab equipment)

Overzicht

Openbare online veiling i.o.v. belanghebbenden van bio farmaceutisch apparatuur, installaties en overige activa afkomstig van het terrein van voormalig Boehringer Ingelheim Health Operations B.V. wegens beëindiging van de activiteiten te Weesp.

Bekijk ook de andere (Bio) farmaceutisch international te Weesp veilingen.
(Bio) farmaceutisch international te Weesp (magazijninventaris)
(Bio) farmaceutisch international te Weesp (lab instrumenten)
(Bio) farmaceutisch international te Weesp (logistiek en machines)
(Bio) farmaceutisch international te Weesp (lab/kantoorinventaris)

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 02 februari 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 21 maart 2018 om 16:00 uur
Kijkdag(en) donderdag 15 maart 2018 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Voorafgaand aan de reguliere kijkdag is het mogelijk om op afspraak het aanbod te bezichtigen. Dit is mogelijk op maandag 12 maart van 10.00 tot 16.00 uur en op dinsdag 13 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Het tonen van een legitimatie is verplicht tijdens de kijkdagen.

Uiterlijk woensdag 7 maart 2018 voor 16.00 uur kunt u zich aanmelden via onderstaande link
Aanmelden kijkdag klik hier.

Ophaaldag(en) Locatie : Verlengde Rijnkade , 1381 ZZ Weesp, Nederland (Plan route)


dinsdag 03 april 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk om via bankoverschrijving en PIN te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Populair in deze veiling