• Home
  • Wekelijkse Autoveiling (week 02) te Putten

Wekelijkse Autoveiling (week 02) te Putten

Overzicht

Openbare online veiling van personen- en bedrijfsauto’s, o.a.:'Alfa romeo - Audi - Dacia - Ford - Kia - Land rover - Mercedes-benz - Nissan - Renault - Seat - Skoda - Toyota - Volkswagen'.

Belangrijke informatie

In deze veiling wordt er per kavel een Handling-Fee van 125 euro berekend.
Omdat de auto's in deze veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto's persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen.
Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 10 januari 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 15 januari 2018 om 19:00 uur
Kijkdag(en) maandag 15 januari 2018 van 09:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Ruitenbeek, 9 , 3881 LW Putten, Nederland (Plan route)


vrijdag 19 januari 2018 van 09:00 uur tot 13:00 uur
Let op! Betaling enkel per bank en PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Klik op de volgende link voor Stappenplan aankoop voertuigen via BVA. (PDF)

Populair in deze veiling