• Home
  • Mercedes-Benz personenauto's

Mercedes-Benz personenauto's

Overzicht

De voertuigen van Mercedes-Benz zijn zo goed als nieuw, zoals de E 350 Coupé, CLA 250, SL 400 Coupé Roadster en nog veel meer.

Als u vragen heeft over deze veiling, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons support team: support@dechow.de

Hinweis:

De voertuigen werden geproduceerd voor de EXPORT / US markt en moeten worden omgebouwd / geconverteerd voor typegoedkeuring in Duitsland.
De voertuigen liepen tijdens het transport rookschade op en vertonen alleen uitwendige roetverontreiniging, die door een professionele externe behandeling gereinigd kan worden. Er is geen rookgeur of rookschade in het interieur te horen. (Voor meer informatie over de montage achteraf en een voorbeeld van een gerenoveerd voertuig, zie de afzonderlijke punten in de bijgevoegde documenten.

Locatie:
85229 Markt Indersdorf
Bekijk en collectie op afspraak.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 12 januari 2018 om 19:30 uur
Sluiting vanaf vrijdag 26 januari 2018 om 12:30 uur

Toelichting

Bekijken:
We raden dringend aan een tour voor u regelen om een ¿¿visuele indruk van de partijen te winnen en de daaropvolgende inconsistenties worden vermeden.

Locatie van de voorwerpen:
We wijzen er nadrukkelijk op dat de lokale omstandigheden zijn altijd anders tijdens veilingen en de koper zelf zijn, waarborgen in de pick-up omstandigheden ter plaatse te controleren. Dechow veilingen aanvaardt geen kosten mogelijk resulterend pick-up kosten van de koper, die zijn opgetreden als gevolg van verkeerde beoordeling van de plaatselijke omstandigheden.

Betaling Informatie:
Het factuurbedrag onmiddellijk na ontvangst van de factuur via overschrijving. Vanwege de gestegen kosten voor beveiliging en beheer Dechow accepteert geen cash! Houd er ook rekening mee dat elke wijziging van factuuradres 20, - EUR worden netto berekend.

BTW Let op:
EU klanten zijn vrijgesteld (paspoort / ID) kopiëren, evenals de naar behoren ingevulde en ons Gelangensbestätigung de Duitse btw slechts tegen overlegging van een officieel bewijs van uw fiscaal identificatienummer, verificatie van de identiteit ingediend.

Pick-up voorwaarden:
De tijdige inning van het gekochte naar de opgegeven collectie tijden is een contractuele primaire verplichting van de koper. De collectie is alleen mogelijk na volledige betaling van de totale prijs. Alle kosten als gevolg van een gebrek aan tijdige inning van de gekochte goederen zijn voor rekening van de koper. Tenzij anders vermeld, wordt gemaakt om meteen op te halen, doch uiterlijk binnen twee weken na de datum van de factuur. We willen benadrukken dat onze zekerheid rechtbanken voor een pick-up niet continu bezet en individuele collectie data moeten met onze service providers worden overeengekomen. Als bepaalde tijden werden overeengekomen, zijn onze service providers niet verplicht meer dan 1 uur wachten voor de verzamelaar. Een eerdere telefonische boodschap is noodzakelijk wanneer afgestemd niet kunnen worden gevolgd. Anders kan tegen betaling, die, indien nodig. zijn voor rekening van de koper. Als vaste pick-up tijden worden gegeven in de veiling, is deze uitsluitend van toepassing en individuele pick-up is niet mogelijk. - Vertaald door Google Translate