• Home
  • Oostenrijkse leger Pinzgauer, 12M18, Puch, Ford, VW en bedrijfsuitrusting

Oostenrijkse leger Pinzgauer, 12M18, Puch, Ford, VW en bedrijfsu...

Overzicht

In naam en voor rekening van het ministerie van Defensie en Sport, zijn we veilen op basis van onze algemene voorwaarden:

Auto's zoals Puch Pinzgauer, Ford Transit, VW Golf, Steyr Puch en werkmaterieel.

, - Vertaald door Google Translate

Belangrijke informatie

Attentie : Voor een bezoek aan en pak een pre-registratie is vereist. Voor meer informatie, zie de informatie over de verkoop

, - Vertaald door Google Translate

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 24 januari 2018 om 13:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 15 februari 2018 om 09:00 uur
Kijkdag(en) dinsdag 06 februari 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)


WAARSCHUWING!
Voor iedereen die geïnteresseerd is een schriftelijke aanvraag is inbegrepen. Stort een kopie van uw identiteitskaart (rijbewijs of paspoort's) per e-mail naarbij "> office @ karner-Dechow.bij nodig. Application later is dan geopend: Maandag 2018/02/05, 12:00 . Belanghebbenden die niet op tijd hebben ondertekend, is niet toegestaan ¿¿in te voeren.

, - Vertaald door Google Translate

Ophaaldag(en) Locatie : Laudonstrasse 23 , 9020 Klagenfurt, Oostenrijk (Plan route)


dinsdag 27 februari 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur


WAARSCHUWING!
Voor elke koper een schriftelijke aanvraag is inbegrepen. Stort een kopie van uw identiteitskaart (rijbewijs of paspoort's) voor de dag per e-mail naarbij "> office @ karner-Dechow.bij nodig. Registratie deadline later dan: Maandag 2018/02/26, 12:00 . Kopers die niet op tijd hebben ondertekend, is er geen toegang toegestaan.

WAARSCHUWING!
We hebben nogmaals wijzen op de pick-up informatie (zie hieronder). De koper is verantwoordelijk voor de juiste demontage en collectie. Karner & Dechow veilingen en de veiling organisatoren niet in het inladen apparatuur beschikbaar is.

, - Vertaald door Google Translate


woensdag 28 februari 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur


WAARSCHUWING!
Voor elke koper een schriftelijke aanvraag is inbegrepen. Stort een kopie van uw identiteitskaart (rijbewijs of paspoort's) voor de dag per e-mail naarbij "> office @ karner-Dechow.bij nodig. Registratie deadline later dan: Maandag 2017/02/26, 12:00 . Kopers die niet op tijd hebben ondertekend, is er geen toegang toegestaan.

WAARSCHUWING!
We hebben nogmaals wijzen op de pick-up informatie (zie hieronder). De koper is verantwoordelijk voor de juiste demontage en collectie. Karner & Dechow veilingen en de veiling organisatoren niet in het inladen apparatuur beschikbaar is.

, - Vertaald door Google Translate

Toelichting

Ophalen geschiedt door de koper:

De koper is verantwoordelijk voor correcte demontage en het ophalen. Zowel Karner & Dechow Auktionen en de opdrachtgever verzorgen geen laadapparatuur.

Uitlevering van het geveilde kavel:

Geveilde kavels kunnen alleen uitgeleverd worden als de betaling volledig is voldaan.

Betaalmogelijkheden:

Lees ‘betaling’ hieronder om alle informatie over de betaling te vinden.

Termijn voor ophalen:

De koper moet voldoen aan de aangegeven ophaaltermijn (zie hierboven). Als de termijn is verstreken, worden kosten voor opslag, verwijdering en het begeleiden van het ophalen inclusief BTW in rekening gebracht van de koper.

Verlies:

Wij zijn voor geen enkel verlies aansprakelijk.

Betalingstermijn:

Het factuurbedrag is verschuldigd na ontvangst van de factuur.

Betaalmogelijkheden:

Het verschuldigde bedrag dient via bankoverschrijving of contant op de ophaaldag te worden voldaan. De kavel wordt alleen uitgeleverd als de betaling volledig is voldaan.
Als kort voor het einde van een kavel (lot) een bod wordt uitgebracht, treedt de zogenoemde "5-minutenregel" in werking. Hierdoor wordt de tijd voor het betreffende lot met vijf minuten verlengd. Het sluiten van het lot gebeurt pas nadat de laatst ontvangen bieding minstens vijf minuten vaststaat. (Bijv. einde van de veiling 12.00 uur, laatste bieding om 11.59 uur, nieuw einde van de veiling 12.04 uur, enz.).
Naast de mogelijkheid om online te bieden via het platform, is er de mogelijkheid, indien gewenst, persoonlijk aanwezig te zijn bij de veiling en te bieden.

Graag voordeel behalen uit dit aanbod?

Wanneer u geen toegang heeft tot het internet en persoonlijk aanwezig wilt zijn bij de veiling, registreer dan voor 08.02.2018 bij:
E-mail: office@karner-dechow.at of
Tel.: +43 (0) 2742 / 22 444.

Wanneer u gebruikt maakt van deze optie, werkt het bijwonen van de veiling als volgt:
Datum: 15.02.2018, vanaf 08:30
Locatie: A-3100 St. Pölten, Porschestraße 23a (Kantoor Karner & Dechow Auktionen)

Populair in deze veiling