• Home
  • Faillissement Electric Sound Benelux B.V. te Almere (3/3)

Faillissement Electric Sound Benelux B.V. te Almere (3/3)

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. de curator Mr. C. Bijl / Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten en pandhoudster, inzake de inventaris afkomstig uit het faillissement van Electric sound Benelux B.V.

Bekijk ook de andere Audio veilingen te Almere:
Veiling 1/6
Veiling 2/6
Veiling 3/6
Veiling 4/6
Veiling 5/6
Veiling 6/6

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 21 februari 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 13 maart 2018 om 15:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 09 maart 2018 van 12:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Radioweg 12 , 1324 KW Almere, Nederland (Plan route)


woensdag 21 maart 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account of bankoverschrijving. Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.