• Home
  • Papiervernietigers (Domeinen Roerende Zaken) te t Harde

Papiervernietigers (Domeinen Roerende Zaken) te t Harde

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Belangrijke informatie

Let op! Afvoeren geschiedt op afspraak vóór 23-2-2018

Van deze afvoertermijn kan niet worden afgeweken. Nadat het kavel is gegund neemt Domeinen Roerende Zaken contact op voor het maken van een afspraak.
Indien het aanbod niet (tijdig) wordt afgevoerd dan zullen de kosten hiervan worden verhaald op de kopende klant.
Betalingstermijn voor deze veiling is 48 uur na ontvangst van de factuur. Contactpersoon veiling: Dhr. M. Stokman, nr. 06-12994451.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 08 februari 2018 om 15:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 13 februari 2018 om 19:00 uur
Kijkdag(en) dinsdag 13 februari 2018 van 13:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.
Voor bezichtiging wordt een rondleiding georganiseerd. Deelnemers wordt verzocht zich om 12.45 te melden bij de receptie van de locatie.

Voor het bezichtigen van deze veiling is het nodig je van te voren aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 12-2-2018 voor 10.00 uur.
Aanmelden kijkdag
Klik hier.

Vermeld uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. En indien van toepassing de gegevens van de firma(s) die u vertegenwoordigt.

Toelichting

Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.