• Home
  • Gyrocopter (53236)

Gyrocopter (53236)

Overzicht

Te roepen komt er een gyrocopter MTO Sport Rotax 91eVoor vragen over deze veiling, ons support team staat tot uw beschikking: support@dechow.de

locatie:
98527 Suhl
Bekijken en collectie op afspraak.

, - Vertaald door Google Translate

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 20 februari 2018 om 15:15 uur
Sluiting vanaf vrijdag 09 maart 2018 om 12:00 uur

Toelichting

Bekijken:
We raden dringend aan een tour voor u regelen om een ¿¿visuele indruk van de partijen te winnen en de daaropvolgende inconsistenties worden vermeden.

Locatie van de voorwerpen:
We wijzen er nadrukkelijk op dat de lokale omstandigheden zijn altijd anders tijdens veilingen en de koper zelf zijn, waarborgen in de pick-up omstandigheden ter plaatse te controleren. Dechow veilingen aanvaardt geen kosten mogelijk resulterend pick-up kosten van de koper, die zijn opgetreden als gevolg van verkeerde beoordeling van de plaatselijke omstandigheden.

Betaling Informatie:
Het factuurbedrag onmiddellijk na ontvangst van de factuur via overschrijving. Vanwege de gestegen kosten voor beveiliging en beheer Dechow accepteert geen cash! Houd er ook rekening mee dat elke wijziging van factuuradres 20, - EUR worden netto berekend.

BTW Let op:
EU klanten zijn vrijgesteld (paspoort / ID) kopiëren, evenals de naar behoren ingevulde en ons Gelangensbestätigung de Duitse btw slechts tegen overlegging van een officieel bewijs van uw fiscaal identificatienummer, verificatie van de identiteit ingediend.

Pick-up voorwaarden:
De tijdige inning van het gekochte naar de opgegeven collectie tijden is een contractuele primaire verplichting van de koper. De collectie is alleen mogelijk na volledige betaling van de totale prijs. Alle kosten als gevolg van een gebrek aan tijdige inning van de gekochte goederen zijn voor rekening van de koper. Tenzij anders vermeld, wordt gemaakt om meteen op te halen, doch uiterlijk binnen twee weken na de datum van de factuur. We willen benadrukken dat onze zekerheid rechtbanken voor een pick-up niet continu bezet en individuele collectie data moeten met onze service providers worden overeengekomen. Als bepaalde tijden werden overeengekomen, zijn onze service providers niet verplicht meer dan 1 uur wachten voor de verzamelaar. Een eerdere telefonische boodschap is noodzakelijk wanneer afgestemd niet kunnen worden gevolgd. Anders kan tegen betaling, die, indien nodig. zijn voor rekening van de koper. Als vaste pick-up tijden worden gegeven in de veiling, is deze uitsluitend van toepassing en individuele pick-up is niet mogelijk. - Vertaald door Google Translate

Populair in deze veiling