• Home
  • Klassieke Bromfietsen & Collectables te Leidschendam

Klassieke Bromfietsen & Collectables te Leidschendam

Overzicht

Openbare veiling van een grote collectie van meer dan 250 klassieke bromfietsen, emaille reclameborden, benzinepompen, modelauto’s, kiddyrides , twee klassieke auto's en andere bijzondere objecten. Het betreft een particuliere verzameling die in een periode van 35 jaar is opgebouwd. Deze veiling wordt op locatie georganiseerd te Leidschendam.

Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met Classic Car Auctions.
Classic Car auctions biedt op hun site meer informatie over de auto's in deze veiling.
Ook als u zelf uw klassieker wilt verkopen bent u bij hen aan het juiste adres.

Bezoek de site van Classic Car AuctionsOmdat de auto's in deze veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto's persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen.
Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen. Personenautos, etc.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 29 maart 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 02 mei 2018 om 20:30 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
zaterdag 07 april 2018 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Kijkdag 2
dinsdag 01 mei 2018 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van een kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Veursestraatweg 298A , 2265 CM Leidschendam, Nederland (Plan route)


vrijdag 18 mei 2018 van 10:00 uur tot 16:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.