• Home
  • Faillissement Kijkshop (1/2)

Faillissement Kijkshop (1/2)

Overzicht

Online faillissementsveiling voorraden afkomstig van Kijkshop

✓ Bezorgkosten 3,49 (Excl. BTW) per kavel
✓ Bezorging in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), hierdoor is het niet mogelijk om een BTW vrije factuur te ontvangen.
✓ Betaal uiterlijk voor 20 maart eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of via bankoverschrijving.

Bekijk ook deze Kijkshopveiling
Faillissement Kijkshop (2/2)

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 06 maart 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 15 maart 2018 om 17:00 uur

Toelichting

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.