• Home
  • Maandelijks materieelveiling te Zwolle

Maandelijks materieelveiling te Zwolle

Overzicht

✓ De kavels zijn onderworpen aan een visuele inspectie bij opname.
✓ 6% opgeld en een afleverfee per kavel van €100,- of €50,-
✓ Sommige kavels hebben een minimum bedrag. Als het bod lager is hoor je binnen 48 uur of het alsnog wordt verkocht.
Eenvoudig uw overtollig materieel veilen? klik hier

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 05 oktober 2018 om 10:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 17 oktober 2018 om 19:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Marsweg 47 , 8013 PE Zwolle, Nederland (Plan route)


woensdag 31 oktober 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Betaal uiterlijk voor 25 oktober eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om op locatie te betalen.

De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Het is niet mogelijk om de kavels te bezichtigen.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Marsweg 47, 8013 PE te Zwolle. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.