• Home
  • Faillissement Pyroban Benelux B.V. te Hendrik-Ido-Ambacht (1/2)

Faillissement Pyroban Benelux B.V. te Hendrik-Ido-Ambacht (1/2)

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. van de curator mr. M. Windt van Windt Le Grand Leeuwenburgh advocaten te Rotterdam inzake de goederen afkomstig uit het faillissement van Pyroban Benelux B.V. te Hendrik-Ido-Ambacht.

Bekijk ook deze veiling in Hendrik-Ido-Ambacht
Faillissement Pyroban Benelux B.V. te Hendrik-Ido-Ambacht (2/2)

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 17 april 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 23 april 2018 om 16:00 uur
Kijkdag(en) donderdag 19 april 2018 van 09:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Grotenoord 24 , 3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland (Plan route)


donderdag 26 april 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Ophaaldag 1 geldt alleen voor de kavels 32785-1 t/m -380, -382 t/m -385 en -388 t/m -855. Het is niet mogelijk om deze kavels op de 2e ophaaldag op te halen.
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.


maandag 30 april 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Ophaaldag 2 geldt alleen voor de kavels 32785-381, -386 en -387. Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Populair in deze veiling