• Home
  • Cranchi 33 Endurance te Muiden

Cranchi 33 Endurance te Muiden

Overzicht

Bekijk ook deze veilingen in Muiden
Cougar Sport Racer te Muiden
Profile 33V te Muiden
Chranchi 36 Smeralda te Muiden
Bavaria 27 Sport Diesel te Muiden

Klik hier voor de registratie en bied handleiding.

Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met SchipVeiling. SchipVeiling heeft in samenwerking met BVA Auctions een uniek concept voor het snel én succesvol online verkopen van plezierjachten.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling maandag 25 juni 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 05 juli 2018 om 19:30 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
dinsdag 19 juni 2018 van 14:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Kijkdag 2
zaterdag 30 juni 2018 van 10:00 uur tot 13:00 uur
(Plan route)

Kijkdag 3
maandag 02 juli 2018 van 10:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)
Bezichting zonder afspraak:
Het is niet mogelijk deze boot zonder afspraak te bezichtigen .

Voor meer informatie neem contact op met de begeleidende makelaar Bram Noe of Lengers Yachts, +31 6 31 94 94 52 , bram@lengersyachts.nlOphaaldag(en) Locatie : Westzeedijk 2-3, 1398 BB Muiden, Nederland (Plan route)


donderdag 19 juli 2018 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Ophalen geschiedt op afspraak

Betaling dient binnen 5 dagen na factuurdatum te geschieden, dan wel zoveel eerder in verband met de ophaaldag. Dit is de uiterlijke ophaaldatum. U kunt hiertoe een afspraak maken met de verkoper. Na deze ophaaldatum kunnen additionele kosten in rekening worden gebracht.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op!  Ophalen van deze kavel geschiedt op afspraak. BVA zal hiervoor contact met u opnemen.

Let op!  Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact & Vragen

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Voor aanvullende diensten, zoals het transporteren en/of demonteren van kavels, kunt u terecht op onze informatiepagina.

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen