• Home
  • Trader 65 te Kreta (Griekenland)

Trader 65 te Kreta (Griekenland)

Overzicht


Klik hier voor de registratie en bied handleiding.

Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met SchipVeiling. SchipVeiling heeft in samenwerking met BVA Auctions een uniek concept voor het snel én succesvol online verkopen van plezierjachten.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling maandag 01 oktober 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 08 oktober 2018 om 19:30 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
zaterdag 01 september 2018 van 12:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
U kunt zich aanmelden voor de kijkdag door een mail te sturen naar de makelaar Paul Galle +34 971 40 29 11 of pgalle@devalk.nl

Kijkdag 2
zondag 02 september 2018 van 12:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
U kunt zich aanmelden voor de kijkdag door een mail te sturen naar de makelaar Paul Galle +34 971 40 29 11 of pgalle@devalk.nl

Bezichtiging uitsluitend op afspraak: Het is mogelijk deze schip dagelijks op afspraak te bezichtigen. Voor meer informatie neem contact op met de begeleidende makelaar. De Valk Yacht Brokers Palma Paul Galle +34 971 40 29 11 or pgalle@devalk.nl

Ophaaldag(en) Locatie : Gr-72100 , Aghios Nikolaos Crete, Griekenland (Plan route)


woensdag 17 oktober 2018 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Ophalen geschiedt op afspraak

Betaling dient binnen 5 dagen na factuurdatum te geschieden, dan wel zoveel eerder in verband met de ophaaldag. Dit is de uiterlijke ophaaldatum. U kunt hiertoe een afspraak maken met de verkoper. Na deze ophaaldatum kunnen additionele kosten in rekening worden gebracht.

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.