• Home
  • Amazone klepelmaaier (Domeinen Roerende Zaken) Den Haag

Amazone klepelmaaier (Domeinen Roerende Zaken) Den Haag

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 04 mei 2018 om 12:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 17 mei 2018 om 18:00 uur
Kijkdag(en) maandag 14 mei 2018 van 11:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren u deze kavel op de kijkdag te inspecteren alvorens een bod te plaatsen. Voor bezichtiging wordt een rondleiding georganiseerd. Het betreft 1 rondleiding die start om 11: 00 uur.

Ophaaldag(en) Locatie : Scheveningseweg 24A , 2517 KV Den Haag, Nederland (Plan route)


maandag 28 mei 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Afvoeren geschiedt op afspraak op Maandag 28-05-2018 t/m 29-05-2018

Van deze afvoertermijn kan niet worden afgeweken.
Nadat het kavel is gegund neemt Domeinen Roerende Zaken contact op voor het maken van een afspraak.
Indien het aanbod niet (tijdig) wordt afgevoerd dan zullen de kosten hiervan worden verhaald op de kopende klant.
Betalingstermijn voor deze veiling is 48 uur na ontvangst van de factuur. Contactpersoon veiling: Dhr. H. J.Karel 06 53231215

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.