• Home
  • Kantoorinventaris (Domeinen Roerende Zaken) Utrecht

Kantoorinventaris (Domeinen Roerende Zaken) Utrecht

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 15 mei 2018 om 10:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 23 mei 2018 om 19:00 uur
Kijkdag(en) woensdag 23 mei 2018 van 10:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren u deze kavel op de kijkdag te inspecteren alvorens een bod te plaatsen. Voor bezichtiging wordt een rondleiding georganiseerd. Deelnemers worden verzocht zich om 09:45 uur te melden bij de receptie van de locatie. Tevens geldt een legitimatieplicht op de kijklocatie.

Voor het bezichtigen van deze veiling is het nodig je van te voren aan te melden. Aanmelden kan tot Di 22-05-2018 voor 10:00 uur.
Aanmelden kijkdag

Bij de aanmelding opgave van:
• naam, adres, postcode en woonplaats;
• naam, adres, postcode en woonplaats van de firma(s) die u vertegenwoordigt;
• telefoonnummer(s)

Ophaaldag(en) Locatie : Herman Gorterstraat 5 - Let op! Kijkdag geschiedt op aanmelding , 3511 EW Utrecht, Nederland (Plan route)


maandag 28 mei 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Afvoeren geschiedt op afspraak.

Het kavel is verdeeld over meerdere verdiepingen. Er zijn 4 personenliften beschikbaar. Enkele kavels dienen te worden gedemonteerd i.v.m. beperkte breedte van lift en/of deuren. Afvoeren is mogelijk op ma 28-05-2018 en di 29-05-2018. Nadat het kavel is gegund neemt Domeinen Roerende Zaken contact op voor het maken van een afspraak.

Indien het aanbod niet (tijdig) wordt afgevoerd dan zullen de kosten hiervan worden verhaald op de kopende klant. Betalingstermijn voor deze veiling is 48 uur na ontvangst van de factuur. Contactpersoon veiling: Dhr. E. Korevaar, nr. 06-11 44 78 43

Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.