• Home
  • Meetschip Kennemer (Domeinen Roerende Zaken) Harlingen

Meetschip Kennemer (Domeinen Roerende Zaken) Harlingen

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 16 mei 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 18 juni 2018 om 16:00 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
woensdag 13 juni 2018 van 12:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)
Locatie: Celsiusstraat 10, 8861 NE Harlingen. Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Kijkdag 2
vrijdag 15 juni 2018 van 11:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Locatie: Celsiusstraat 10, 8861 NE Harlingen. Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Toelichting

Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Populair in deze veiling