• Home
  • Sterke drank (uitsluitend voor AGP houders) te Deurne

Sterke drank (uitsluitend voor AGP houders) te Deurne

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Let op! De kavels aangeboden in deze veiling mogen enkel worden verkocht aan AGP-houders (Accijns Goederen Plaats-houders). De koper dient aantoonbaar te beschikken over een AGP-vergunning om deze kavels te kunnen afnemen. Over deze goederen in deze kavel is nog geen accijns geheven. Indicatie accijns onbekend.


Let op! Er dient een borgstelling te worden voldaan door de Koper aan Driessen alvorens er overdracht via het EaD heeft plaatsgevonden. Na vervullen van alle formaliteiten ten aanzien van registratie wordt de borg door Driessen geretourneerd.

Accijns Goederen Plaats (AGP)
Als een bedrijf alcoholische producten in opslag heeft kan dat veraccijnsd en niet-veraccijnsd. Over veraccijnsde produkten is de accijns al voldaan. In het algemeen zullen slijters, restaurants e.d. veraccijnsde alcohol in opslag hebben. Als een bedrijf niet-veraccijnsde produkten wil opslaan of verhandelen moet het beschikken over een ‘Accijns Goederen Plaats' (AGP). Om een vergunning voor een AGP te krijgen moet aan strenge administratieve en organisatorische eisen worden voldaan. Er dient bovendien zekerheid gegeven te worden aan de douane in de vorm van een bankgarantie. Binnen een AGP mag ook productie plaatsvinden.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 08 juni 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 19 juni 2018 om 16:15 uur

Toelichting

Het is niet mogelijk om de kavels te bezichtigen.

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Ophalen van deze kavels geschiedt op afspraak, wij nemen contact met je op voor het maken van een ophaalafspraak.
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Populair in deze veiling