• Home
  • Faillissement Heins Materieel B.V. te Hoogeveen

Faillissement Heins Materieel B.V. te Hoogeveen

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. curator de heer J. van Burg (van De Haan Advocaten & Notarissen te Assen) inzake de voertuigen afkomstig uit het faillissement van Heins Materieel B.V.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 12 juni 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 25 juni 2018 om 16:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 22 juni 2018 van 12:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Stephensonstraat 61 , 7903 AS Hoogeveen, Nederland (Plan route)


dinsdag 03 juli 2018 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Let op! De trailers staan achter pompstation Fieten olie, Stephensonstraat 63.
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Populair in deze veiling