• Home
  • Faillissement automobiel- & caravanbedrijf Venrooij B.V. te Assendelft

Faillissement automobiel- & caravanbedrijf Venrooij B.V. te ...

Overzicht

Online faillissementsveiling in opdracht van curator mr. J.B. Biezen van Automobiel- & caravanbedrijf Venrooij B.V. te Assendelft.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 03 juli 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 12 juli 2018 om 16:00 uur
Kijkdag(en) maandag 09 juli 2018 van 10:00 uur tot 13:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Dorpsstraat 1086 , 1566 JM Assendelft, Nederland (Plan route)


donderdag 19 juli 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account of bankoverschrijving. Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.