• Home
  • Executieveiling Holtmaat V/D Bijl Flowerbulbs te Creil

Executieveiling Holtmaat V/D Bijl Flowerbulbs te Creil

Overzicht

Online executieveiling in opdracht van de pandhoudster en curator mr. R.W. Karskens van Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs BV te Utrecht inzake de goederen afkomstig van Holtmaat V/D Bijl Flowerbulbs te Creil.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 06 juli 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 19 juli 2018 om 18:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 13 juli 2018 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Noorderringweg 34 , 8312 RH Creil, Nederland (Plan route)


woensdag 25 juli 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Ophaaldag 1 geldt alleen voor de kavels 34298-1 t/m -56 en -59 t/m -306.
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.


donderdag 26 juli 2018 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Ophaaldag 2 geldt alleen voor de kavels 34298-57 en -58. Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Kavels van meerdere ophaaldagen:
Heb je op je factuur kavels staan waardoor je op meerdere ophaaldagen wordt verwacht, dan kun je gebruik maken van ophaaldag 2.

Kavels ophalen op afspraak:
Ophalen van de kavels 34298-307 t/m -332 geschiedt op afspraak, BVA neemt hiervoor contact met je op.

Toelichting

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.