• Home
  • Faillissement Ecoparfait te Jumet (België)

Faillissement Ecoparfait te Jumet (België)

Overzicht

Online faillissementsveiling in opdracht van curator Mr. Bringard & Deneve. Het betreft hier bedrijfsmiddelen uit het faillissement Ecoparfait te Jumet.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 11 juli 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 19 juli 2018 om 18:15 uur
Kijkdag(en) vrijdag 13 juli 2018 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Première Rue, 1 , 6040 Jumet, België (Plan route)


donderdag 26 juli 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Op de ophaallocatie is een vorklift aanwezig.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account of bankoverschrijving. Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN/bancontact (geen creditcards) te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.


vrijdag 27 juli 2018 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Deze ophaaldag geldt enkel voor kavels 251, 251 en 253

Op de ophaallocatie is een vorklift aanwezig.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account of bankoverschrijving. Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN/bancontact (geen creditcards) te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.