• Home
  • Sieradenveiling te Hoevelaken

Sieradenveiling te Hoevelaken

Overzicht

Online veiling van sieraden i.o.v. Belastingdient Amsterdam, o.a.: Sieraden w.o.: gouden ringen, colliers, oorhangers, armbanden, etc.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 29 april 2011 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 03 mei 2011 om 18:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 29 april 2011 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Bijenvlucht 32, 3871 JJ Hoevelaken, Nederland (Plan route)


maandag 09 mei 2011 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Het is niet mogelijk contant te betalen. U kunt uw factuur per bank of op de afhaaldag per pin voldoen.

Toelichting

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! De kavels waarop niet geboden is, blijven geopend tot de sluiting van de laatste kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. De volgende transporteurs werken geregeld voor onze klanten en zijn bekend met bva-auctions:

Leko Expeditie kan het gros van de kavels voor u demonteren en/of transporteren. Via de website www.leko.nu kunt u een offerte aanvragen. Leko is telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 08.00 uur en 17.00 uur op het telefoonnummer 072-5404108. U kunt Leko ook mailen via emailadres info@leko.nu.
-Klomp Transport BV. Kijkt u op de website www.klomptransport.nl voor meer informatie over Klomp.

U gaat direct een overeenkomst aan met de transporteur en de betaling voor het vervoer dient dan ook via de transporteur te geschieden. Voordat de goederen afgehaald kunnen worden door de transporteur dient uw betaling van de kavels op onze rekening te zijn bijgeschreven.

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.