• Home
  • Beachcraft te Medemblik

Beachcraft te Medemblik

Overzicht


Klik hier voor de registratie en bied handleiding.

Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met SchipVeiling. SchipVeiling heeft in samenwerking met BVA Auctions een uniek concept voor het snel én succesvol online verkopen van plezierjachten.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 27 februari 2019 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 13 maart 2019 om 19:30 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
donderdag 07 februari 2019 van 10:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)
U kunt zich aanmelden voor de kijkdag door een mail te sturen naar de makelaar.

Kijkdag 2
dinsdag 26 februari 2019 van 13:00 uur tot 15:00 uur
(Plan route)
U kunt zich aanmelden voor de kijkdag door een mail te sturen naar de makelaar.

Kijkdag 3
zaterdag 09 maart 2019 van 10:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)
U kunt zich aanmelden voor de kijkdag door een mail te sturen naar de makelaar.

Bezichting zonder afspraak:
Het jacht is alleen open voor de bezichtiging tijdens de kijkdagen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de begeleidende makelaar Egbert Van Dalsem van Scheepsmakelaardij Goliath Hoorn +31 6 53858418; info@scheepsmakelaardijgoliath.nl

Ophaaldag(en) Locatie : Nijverheidsweg 17, Jachtwerf W T M Dudink, 1671 GC Medemblik, Nederland (Plan route)


woensdag 27 maart 2019 van 09:00 uur tot 10:00 uur
Ophalen geschiedt op afspraak

Betaling dient binnen 5 dagen na factuurdatum te geschieden, dan wel zoveel eerder in verband met de ophaaldag. Dit is de uiterlijke ophaaldatum. U kunt hiertoe een afspraak maken met de verkoper. Na deze ophaaldatum kunnen additionele kosten in rekening worden gebracht.

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen. Het is daarom belangrijk dat je als bieder tijdens de veiling bereikbaar bent.