• Home
  • Faillissement EF-Fis B.V. te Vlissingen

Faillissement EF-Fis B.V. te Vlissingen

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.m. curator mr. S.B.M. Tilman van MannaertsAppels Advocaten te Breda inzake een Fingerfood servetten fabricage machine en voorraad afkomstig uit het faillissement van Ef-Fis B.V., opgeslagen te Vlissingen.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 14 november 2018 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 10 december 2018 om 14:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 30 november 2018 van 10:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Voor het bezichtigen van deze veiling is het nodig je van te voren aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 30 november voor 12.00uur. Aanmelden kijkdag
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Oostsouburgeweg 110 , 4382 NH Vlissingen, Nederland (Plan route)


maandag 17 december 2018 van 09:00 uur tot 13:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.