• Home
  • Faillissement Jobbird.com (kantoorinventaris)

Faillissement Jobbird.com (kantoorinventaris)

Overzicht

✓ Bezorgkosten verschillend per kavel
✓ Bezorging in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).
✓ Betaal uiterlijk voor 25 januari eenvoudig met iDeal via uw BVA Account.

Online faillissementsveiling in opdracht van curator Mr. A. Bakker / Dentons Boekel NV. Het betreft hier bedrijfsmiddelen afkomstig uit het faillissement Jobbird.com te Amsterdam.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 11 januari 2019 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 21 januari 2019 om 16:00 uur

Toelichting

Het is niet mogelijk om de kavels te bezichtigen.

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.