• Home
  • Faillissement Pour Vous Van der Linden te Loosdrecht

Faillissement Pour Vous Van der Linden te Loosdrecht

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. curator mr N.T. Elferink van HVG Law LLP te Utrecht inzake de inventaris en voorraden afkomstig uit het faillissement van Drogisterijen Pour Vous Van der Linden

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling maandag 14 januari 2019 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 21 januari 2019 om 16:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie 1 : Kerkbrink 5 , 3621AN Breukelen, Nederland (Plan route)


maandag 28 januari 2019 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Deze ophaaldag geldt voor kavel:
850

De koper kan op de ophaaldag beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein, zie foto's
Werkzaamheden dienen direct om 09:00 uur aan te vangen en te zijn afgerond voor 16:00uur.
Extra ophaaldagen na 28 januari 16:00uur worden aan de koper belast a euro 525,- per dag, te vermeerderen met BTW, deze kosten dienen vooruit te worden betaald, de koper ontvangt hiervoor een faktuur.

Locatie 2 : Nootweg 51 , 1231 CR Loosdrecht, Nederland (Plan route)


maandag 28 januari 2019 van 09:00 uur tot 13:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Het is niet mogelijk om de kavels te bezichtigen.

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Populair in deze veiling