• Home
  • Faillissement Darion Capital Management B.V. te Rotterdam

Faillissement Darion Capital Management B.V. te Rotterdam

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.m. curator de heer mr. M. van der Laarse van DVAN Advocaten te Rotterdam inzake de verkoop van kantoorinventaris afkomstig uit het faillissement van Darion Capital Management B.V. te Rotterdam.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 23 januari 2019 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 29 januari 2019 om 18:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Parklaan 26 , 3016 BC Rotterdam, Nederland (Plan route)


dinsdag 05 februari 2019 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is niet mogelijk om contant of met pin te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Toelichting

Het is niet mogelijk om de kavels te bezichtigen.

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.