• Home
  • Faillissement Maas Beheer B.V. (kantoorinventaris) te diverse locaties

Faillissement Maas Beheer B.V. (kantoorinventaris) te diverse lo...

Overzicht

Online faillissementsveiling in opdracht van curator mr. K. de Klerk (VDT Advocaten te Tilburg) van bedrijfsmiddelen afkomstig uit het faillissement Maas Beheer B.V.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling maandag 11 februari 2019 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 21 februari 2019 om 18:45 uur

Toelichting

Het is niet mogelijk om de kavels te bezichtigen.

Ophalen van deze kavels geschiedt op afspraak, wij nemen contact met je op voor het maken van een ophaalafspraak.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen. Het is daarom belangrijk dat je als bieder tijdens de veiling bereikbaar bent.